Recreatie meisjes donderdag

Gymles meisjes voor alle leeftijden.

Voor informatie info@ngv-nieuwerkerk.nl

Lestijden:

Donderdag Zaal Fresiaveld (Comenius)

17.00 – 18.00 Meisjes 6 - 9 jaar

Leiding Natascha

18.00 – 19.00 Meisjes 10 jaar en ouder

Leiding Svetlana

Svetlana Wolters

Natascha Temminck

Hallo allemaal,

Mijn naam is Natascha Temminck . Ik ben geboren op 13-11-1998 en op mijn 8e begonnen met turnen bij NGV en doe dit nog steeds met veel plezier!

Een aantal jaar geleden heb ik voor de middelbare school stage gelopen bij de recreatiegroepen, eerst op de donderdag en later op de zaterdagochtend. Ik help nog steeds op de zaterdag. Vanaf seizoen 2017/2018 heb ik op woensdag en op donderdag mijn eigen uren om les te geven. Samen met Sara en Yasmine hopen wij er elke week leuke en leerzame lessen van te maken voor de kinderen.

IN 2015 heb ik mijn diploma assistent gymnastiek leider niveau 2 gehaald. Dit was een leuke en leerzame (korte) opleiding waar ik veel dingen geleerd heb op lesgevend gebied. Komend seizoen start ik met de opleiding gymnastiek leider niveau 3.

Naast zelf actief turnen en lesgeven ben ik werkzaam bij de Kruidvat in Nieuwerkerk.

Groet, Natascha