Recreatie meisjes zaterdag

Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging

Recreatie meisjes zaterdag

Hallo allemaal,

Mijn naam is Vera van Oosten. Ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel en naast de gym ben ik werkzaam als diëtist in een ziekenhuis.

Zelf heb ik jaren met heel veel plezier geturnd bij NGV. Als klein meisje bij de recreatie en later bij de selectie. Rond mijn 16e ben ik hiermee gestopt en rond die tijd ook begonnen met lesgeven. Eerst als hulpleiding en later kreeg ik op dinsdagmiddag mijn eigen uren. Door drukte vanwege mijn studie moest ik hier helaas mee stoppen en heb ik een halfjaar geen les gegeven. Ik vond dit heel jammer en ik was dan ook erg blij toen ik gevraagd werd of ik op zaterdag les wilde gaan geven! Dit doe ik nu sinds januari 2014.

Ik geef nu 3,5 uur gymles op zaterdag in de Van Beethovenlaan en zie hierbij veel variatie in leeftijd. Ik vind deze groepen allemaal even leuk. Ik word nog steeds erg gelukkig van de grote glimlachen op alle leuke gezichtjes. Ik hoop de meisjes veel te kunnen leren op het gebied van turnen, maar ook spelletjes vind ik heel leuk om te doen (en de meiden meestal ook).

Ik hoop dat iedereen de lessen net zo leuk vind als ik!

Voor informatie over de les vera@ngv-nieuwerkerk.nl

Voor meer informatie over een proefles kunt u hier klikken.

Lestijden: Zaterdag Beethovenlaan

09.00 – 10.00 Meisjes 6,7 en 8 jaar