Alle informatie bij elkaar

Gymnastiek

Alle informatie bij elkaar

Informatie over NGV

Wat leuk dat je meer informatie wilt over onze vereniging.

Op deze pagina vindt je alle informatie over het in- en/of uitschrijven als lid, de contributie, het lesrooster en overige informatie die van pas kan komen.

Interesse in een les?

Je mag altijd kosteloos een proefles komen volgen. Kijk bij ons lesaanbod om te zien welke locatie en tijd voor u het beste uitkomt.

Wanneer u interesse heeft uzelf of uw kind/pupil in te schrijven bij onze vereniging, vragen wij u vriendelijk om eerst contact op te nemen met onze ledenadministratie omdat het kan zijn dat de les vol zit en/of dat er een wachtlijst is. U kunt informatie en een proefles aanvragen d.m.v. het invullen van het informatie en contactformulier.

Er zal gekeken worden of er voldoende ruimte is in de les waar u en/of uw kind/pupil interesse in heeft. Vanuit het oogpunt van veiligheid en kwaliteit van de lessen streven wij er naar om niet meer dan 20 leden per les toe te laten!

Wanneer er voldoende plaats is in de les, volgt een uitnodiging voor een gratis proefles. Deze gratis proefles houdt in dat er 1 uur mee gedaan mag worden in de gewenste les. Tijdens de proefles van uw kind/pupil mag u als ouder/verzorger aanwezig blijven in de zaal. Graag verzoeken wij u om zoveel mogelijk andere kinderen binnen het gezin niet mee te nemen. Dit om minimale afleiding binnen de gegeven les zoveel mogelijk te waarborgen.

Vragen ?   Klik hier voor het contact formulier.

Lesrooster

Op het lesrooster kunt u zien welke lessen er door NGV aangeboden wordt.

U ziet hier ook op welke dagen en door wie de lessen gegeven wordt/worden.

Klik hier om naar het lesrooster te gaan!

Inschrijven lidmaatschap

Wanneer u en/of uw kind/pupil de gratis proefles heeft gevolgd en het is waar u en/of uw kind/pupil naar op zoek zijn,

kunt u overgaan tot het inschrijven als NGV lid. Om u in te schrijven als NGV lid dient u het inschrijfformulier NGV

in te vullen.

U kunt zich hier online inschrijven!!!

Contributie

De contributie wordt geïnd via een automatische afschrijving van de bank in de 2e of 3e week van de eerste maand van het kwartaal.

Dit wil zeggen rond 15 januari, 15 april, 15 juli en 15 oktober. Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig € 17,50

De selectie betaalt verder een toeslag van € 39,00 per kwartaal voor het trainen in de turnhal van KDO-Lekkerkerk en een bijdrage in de wedstrijdkosten.

De wedstrijdgroep van de acrogym betaalt een bijdrage in de wedstrijdkosten van € 10,00 per kwartaal.

Klik hier voor het totale contributie overzicht!

Uitschrijven / Opzeggen lidmaatschap

Wanneer u besluit het lidmaatschap op te willen zeggen, dient dit schriftelijk of digitaal te gebeuren

via het contactformulier opzeggen lidmaatschap voor onze ledenadministratie.

Hoe zit het met het opzeggen en verlengen van mijn lidmaatschap van een vereniging?

Lidmaatschap van een vereniging valt niet onder de Wet Van Dam, dus voor opzeggen en verlengen gelden

de regels van de vereniging. De regels die bij NGV gelden zijn :

- Het lidmaatschap kan per kwartaal worden opgezegd.

- De opzegtermijn is uiterlijk in de laatste maand vóór het beëindigen van het lopende kwartaal (d.w.z. vóór 31 maart,  30 juni, 30 september of 31 december)

* Wilt u digitaal opzeggen? gan naar het contactformulier opzeggen lidmaatschap.

* Wilt u schriftelijk opzeggen? Dit kunt u per post sturen naar het onderstaand adres:

De heer J. Hoeijenbos   klik hier naar de pagina "bestuur" voor het juiste adres.

Verzekering

Alle leden van de KNGU zijn op collectieve basis (aanvullend) verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en voor ongevallen.

Om de clubs beter van dienst te zijn heeft de KNGU besloten de advisering en schadeafhandeling vanuit de KNGU in handen te geven van een nieuwe intermediair. Vanaf heden is Meijers Assurantiën aangetrokken als contactpersoon voor ons verzekeringspakket.

Klik hier voor meer informatie via de KNGU-site!

Clubs kunnen in het geval van vragen over de verzekeringen alsmede lopende aansprakelijkheidsschades en nieuwe schademeldingen contact opnemen met:

Meijers Assurantiën

E-mail: R.vanCalster@meijers.nl

Telefonisch contact kan rechtstreeks met:

Meijers Assurantiën

Desiree Bernardi

Overige informatie

Zijn er na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Dan kunt u uw vraag stellen via het contactformulier zoals hierboven vermeld staat of mailen naar info@ngv-nieuwerkerk.nl  Uw vraag zal doorgestuurd worden naar de juiste persoon. Ons streven is u binnen 1 à 2 werkdagen antwoord te geven.