Nieuwerkerkse

Gymnastiek

Update CORONA VIRUS :

28 juni 2020 :  We hebben goed nieuws!
Per 1 juli a.s. mogen we weer binnen gaan sporten! De luchtventilatie is in orde en zowel de gemeente als de overheid hebben groen licht gegeven.
Dinsdag 30 juni a.s. zullen we met verdere informatie komen omtrent looproutes voor het halen en brengen. De 1,5 meter is namelijk de norm en moet wel gewoon gehandhaafd worden door de ouders.
Voor de zomervakantie zijn we aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om door de sporten.

Helaas is het voor de selectie nog niet mogelijk om in de turnhal van Turnaround te sporten. Dit wordt vervolgd

Vanaf 18 mei gaan we buiten sporten !!

Goed nieuws! Zoals jullie weten is buiten sporten weer toegestaan. Ondanks dat turnen/gymnastiek geen buitensport is zijn wij druk bezig geweest met de gemeente om ook onze lessen in de buitenlucht mogelijk te maken.
Wij hebben daarom recent een aanvraag gedaan voor de huur van een kunstgrasveld gelegen in de tuin van Sportcentrum de Parkzoom.

Deze aanvraag is deels toegekend en we hebben o.b.v. de beschikbare tijden het volgende rooster opgesteld;

Bovenstaand rooster gaat in op maandag 18 mei a.s.

Algemene Leden Vergadering    :   Tot nader order uitgesteld i.v.m. het Corona virus !

Beste NGV leden,

Onze jaarlijkse leden vergadering (ALV) komt er weer aan.
We nodigen jullie graag uit om deze vergadering bij te wonen.
Datum: Woensdag 15 april 2020
Tijd: Inloop vanaf 20.00 uur - Starten om 20.30 uur
Locatie: Restaurant Het Perron in Nieuwerkerk ad IJssel

Sportieve groet,  NGV Bestuur

Kortingsactie Winkelcentrum Reigerhof

Een aantal sportverenigingen in Nieuwerkerk aan den IJssel – waaronder NGV – doen mee met een unieke actie van de winkeliers van Winkelcentrum Reigerhof.
Wat houdt de actie in?
NGV vraagt haar jeugdleden die ongeveer tussen de 8 en 15 jaar oud zijn om van 17 t/m  29 februari a.s. boekjes met maar liefst 30 voordeelcheques van winkels in de Reigerhof te verkopen aan bijvoorbeeld familieleden, vrienden, of buren.
In het boekje zit onder andere een cheque met 15% korting op kleding bij Favors!, kan je een gratis Goodie-bag bij Etos ophalen of een gratis derde pizza bij Domino’s pizza scoren. De voordeelcheques kunnen in maart en april 2020 worden verzilverd. De kortingsboekjes kosten 10 euro per stuk. Hiervan is 5 euro voor NGV en 1 euro mag jij, als verkoper , in je spaarpot stoppen.
De kosten van het boekje zijn door de koper al snel terugverdiend en er is zelfs aanzienlijk meer dan 10 euro voordeel te behalen. Met deze actie maken we dus 4 partijen blij: onze eigen vereniging, de winkeliers van de Reigerhof, de koper van het kortingsboekje en jijzelf!

NGV gaat het geld wat we met deze actie ophalen gebruiken om te investeren in nieuwe toestellen. De jongens zitten te springen om een “paddenstoel” om voltige op te oefenen, de Acrogym heeft heel hard airtrack-matjes nodig om op te trainen en de grondbalk van de turnselectie is aan vervanging toe.

Christmas party December 2019

Sinterklaas op bezoek bij NGV !

Op woensdag 4 december 2019 kwam Sinterklaas langs in de zaal aan het Freziaveld.

De kinderen t/m 8 jaar hadden daar een klim, spring en gym middag om de verjaardag van sinterklaas te vieren en toen stond hij ineens zelf in de zaal met 3 pieten !

De pieten hebben ook geprobeerd te gymmen en de kinderen hebben verschillende oefeningen voorgedaan. Ook hebben enige kinderen laten zien wat Acro gym precies is.

De jongen die zaterdag 30 november bij de jongens wedstrijd in Gouda een medaille had gewonnen was ook aanwezig en liet een radslag zien.

We hebben met zijn allen liedjes gezongen en toen Sinterklaas was vertrokken bleek dat hij voor iedereen kadootjes had achtergelaten.

Iedereen heeft een vreselijk leuke middag gehad en de redactie heeft gehoord dat Sinterklaas diep onder de indruk was van de prestaties van onze kleinere leden !

Misschien komt hij volgend jaar weer langs !

Kort verslag van de ALV 15 april 2019:

- Agenda en notulen zijn vastgesteld.

- Geen ingekomen stukken

- De jaarverslagen (algemeen, wedstrijden en financieel verslag) zijn goedgekeurd

- De begroting 2019 is goedgekeurd

- Er zal een contributie verhoging worden doorgevoerd per 1-7-2019 a.g.v. de stijging   van de kosten van het bondslidmaatschap (3 %) en de zaalhuur (7  %).

- In het bestuur zijn afgetreden :

• Andre Murel  (algemeen bestuurslid)
  • Mandy Cohenno  (secretaris)
  • Chantal van den Bosch (wedstrijdsecretariaat)
  • Mark Spruit  (penningmeester)
  • Ilse Broekmans  (voorzitter)

- De volgende nieuwe leden zijn voor het bestuur gekozen :

• Barry Kikkert (voorzitter)
  • Marga Hoogvliet (secretaris)
  • Erik Schriemer (penningmeester)
  • Anneloes ten Brinke (algemeen bestuurslid)

Voor het wedstrijdsecretariaat is er nog een vacature !

Zie onze pagina bestuursleden !