Nieuws

Nieuwerkerkse 

   Gymnastiek 

       Vereniging

Update CORONA VIRUS :

Status 24 maart 2020 : 

De officiele aanbevelingen van het KNGU kunt u hier lezen :   https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus

Status 15 maart 2020 :

Waarschijnlijk volgt iedereen het nieuws rondom het Coronavirus op de voet en hebben de meeste van ons de laatste berichtgeving van de overheid inmiddels gelezen.
In navolging van ons vorige bericht van afgelopen donderdag 12 maart moeten ook wij dus melden dat alle lessen tot 6 april zijn stilgelegd.
Voor meer informatie kunt u altijd kijken op de website van de overheid;

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/15/aanvullende-maatregelen-onderwijs-horeca-sport

Succes en gezondheid voor iedereen in deze lastige tijd.

Sportieve groet,   NGV Bestuur

12 maart 2020 mededeling i.v.m. het Corona virus :

Beste leden en ouders,
 
Velen van jullie zullen de berichtgeving omtrent het Corona virus inmiddels nauwlettend volgen. Vanmiddag zijn er tijdens een persconferentie door premier Rutte aanvullende maatregelen aangekondigd in een poging de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.
Naar aanleiding van deze maatregelen hebben de NOC*NSF en de KNGU hun leden vandaag geadviseerd alle clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen af te gelasten tot tenminste 31 maart 2020.
Ondanks dat wij eerder hebben gemeld de scholen te willen volgen voor wat betreft het door laten gaan van de lessen, zijn wij van mening dat NGV niet kan afwijken van het advies van de NOC*NSF en de KNGU.
Dit betekent dat vanaf morgen 13 maart tot tenminste 31 maart alle trainingen en andere evenementen van NGV worden geannuleerd
Wij betreuren deze maatregel te moeten nemen omdat het plezier van onze leden altijd ons streven is maar wij nemen dit besluit omdat wij de veiligheid van onze leden belangrijker vinden.

Mocht deze maatregel worden verlengt zullen wij op zoek gaan naar een passende compensatie. Voor nu is dit een kwestie van overmacht.
Houd de website in de gaten voor meer informatie. Wij informeren jullie per e-mail als de maatregel wordt verlengt of wanneer duidelijk is vanaf wanneer de lessen weer zullen starten.
 
Wij hopen op jullie begrip.
 
Met sportieve groet,
 
Het bestuur van NGV Nieuwerkerk aan den IJssel

NGV volgt het advies van het KNGU : Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, heeft het KNGU besloten conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen. Dit geldt dus voor alle wedstrijden en opleidingen, voor het hele land en minimaal tot en met 31 maart aanstaande. Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.

Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook t/m 31 maart 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Dit is in lijn met het advies van het RIVM en hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

Bekijk op onze website de laatste ontwikkelingen en FAQ.  

Algemene Leden Vergadering 

Beste NGV leden,

Onze jaarlijkse leden vergadering (ALV) komt er weer aan.
We nodigen jullie graag uit om deze vergadering bij te wonen.
Datum: Woensdag 15 april 2020
Tijd: Inloop vanaf 20.00 uur - Starten om 20.30 uur
Locatie: Restaurant Het Perron in Nieuwerkerk ad IJssel

Meld je even aan via onderstaande knop.  Ja, ik kom!

Dan kunnen we vanwege de locatie hier rekening mee houden.

Bedankt en tot 15 april!


Sportieve groet,  NGV Bestuur

Kortingsactie Winkelcentrum Reigerhof


Een aantal sportverenigingen in Nieuwerkerk aan den IJssel – waaronder NGV – doen mee met een unieke actie van de winkeliers van Winkelcentrum Reigerhof. 
Wat houdt de actie in? 
NGV vraagt haar jeugdleden die ongeveer tussen de 8 en 15 jaar oud zijn om van 17 t/m  29 februari a.s. boekjes met maar liefst 30 voordeelcheques van winkels in de Reigerhof te verkopen aan bijvoorbeeld familieleden, vrienden, of buren.
In het boekje zit onder andere een cheque met 15% korting op kleding bij Favors!, kan je een gratis Goodie-bag bij Etos ophalen of een gratis derde pizza bij Domino’s pizza scoren. De voordeelcheques kunnen in maart en april 2020 worden verzilverd. De kortingsboekjes kosten 10 euro per stuk. Hiervan is 5 euro voor NGV en 1 euro mag jij, als verkoper , in je spaarpot stoppen.
De kosten van het boekje zijn door de koper al snel terugverdiend en er is zelfs aanzienlijk meer dan 10 euro voordeel te behalen. Met deze actie maken we dus 4 partijen blij: onze eigen vereniging, de winkeliers van de Reigerhof, de koper van het kortingsboekje en jijzelf! 

NGV gaat het geld wat we met deze actie ophalen gebruiken om te investeren in nieuwe toestellen. De jongens zitten te springen om een “paddenstoel” om voltige op te oefenen, de Acrogym heeft heel hard airtrack-matjes nodig om op te trainen en de grondbalk van de turnselectie is aan vervanging toe. 


Christmas party December 2019 

Sinterklaas op bezoek bij NGV !    


Op woensdag 4 december 2019 kwam Sinterklaas langs in de zaal aan het Freziaveld.

De kinderen t/m 8 jaar hadden daar een klim, spring en gym middag om de verjaardag van sinterklaas te vieren en toen stond hij ineens zelf in de zaal met 3 pieten !

De pieten hebben ook geprobeerd te gymmen en de kinderen hebben verschillende oefeningen voorgedaan. Ook hebben enige kinderen laten zien wat Acro gym precies is.

De jongen die zaterdag 30 november bij de jongens wedstrijd in Gouda een medaille had gewonnen was ook aanwezig en liet een radslag zien.

We hebben met zijn allen liedjes gezongen en toen Sinterklaas was vertrokken bleek dat hij voor iedereen kadootjes had achtergelaten.

Iedereen heeft een vreselijk leuke middag gehad en de redactie heeft gehoord dat Sinterklaas diep onder de indruk was van de prestaties van onze kleinere leden !

Misschien komt hij volgend jaar weer langs !

Kort verslag van de ALV 15 april 2019:


- Agenda en notulen zijn vastgesteld.

- Geen ingekomen stukken

- De jaarverslagen (algemeen, wedstrijden en financieel verslag) zijn goedgekeurd

- De begroting 2019 is goedgekeurd

- Er zal een contributie verhoging worden doorgevoerd per 1-7-2019 a.g.v. de stijging   van de kosten van het bondslidmaatschap (3 %) en de zaalhuur (7  %).

- In het bestuur zijn afgetreden :

  • Andre Murel  (algemeen bestuurslid)
  • Mandy Cohenno  (secretaris)
  • Chantal van den Bosch (wedstrijdsecretariaat)
  • Mark Spruit  (penningmeester)
  • Ilse Broekmans  (voorzitter)


- De volgende nieuwe leden zijn voor het bestuur gekozen :

  • Barry Kikkert (voorzitter)
  • Marga Hoogvliet (secretaris)
  • Erik Schriemer (penningmeester)
  • Anneloes ten Brinke (algemeen bestuurslid)


Voor het wedstrijdsecretariaat is er nog een vacature !


Zie onze pagina bestuursleden !