Nieuwerkerkse

Gymnastiek

Laatste nieuws :   De Grote Club Actie  (GCA)

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. NGV doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Met het geld wat wij dit jaar ophalen, willen wij graag meer en betere materialen aanschaffen om de kwaliteit van de lessen te kunnen verhogen.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas & beloont NGV elk lid daarnaast met € 0,50 per verkocht lot! Bovendien mag het best verkopende lid een turnpakje uitzoeken bij mevrouw Drooglever tijdens de NGV Onderlinge Wedstrijd & maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

WeTurn – WeCycle! wij hebben de 1000 euro gewonnen :   Top meiden !!

Eén berichtje van trainer Debbie van den Bos in de groepsapp van de selectie en in een mum van tijd waren de meeste turnsters en hun ouders gemobiliseerd. Door mee te doen aan de actie voor We-Cycle levert NGV een bijdrage aan een toekomstbestendige wereld én maken we kans om geld in te zamelen voor onze droom : een eigen Turnhal. Garages, zolders en schuren zijn uitgekamd en turnsters opgetrommeld. Er werd gebrainstormd over een pakkende titel en slogan voor de actie en de turnsters bereidden een creatieve presentatie voor met de ingezamelde apparaten. NGV uit Nieuwerkerk aan den IJssel bestaat al sinds  1946 en heeft de ambitie om een toekomstbestendige gymnastiekvereniging te zijn. Een inclusieve vereniging waar plaats is voor jongens, meisjes, volwassen, ouderen en mensen met een beperking waarbij er zowel recreatief gegymd en op topniveau geturnd wordt. In samenwerking met de Gemeente Zuidplas, de hockey en de korfbal proberen wij daarom een nieuwe accommodatie te realiseren, waarin onze vereniging een eigen turnhal tot haar beschikking krijgt. Na 73 jaar van verspreid lesgeven in verschillende zalen zijn we echt toe aan een eigen thuishonk voor onze club. Het inrichten van een nieuwe turnhal vraagt om een flinke investering in meer eigen toestellen, een verende vloer en een blokkenbak. De oogst van de inzamelingsactie, bestaande uit onder andere een printer, twee laptops, 4 TV’s, twee desktops, een strijkbout, een senseo, een professioneel koffiezetapparaat, een elektrisch chinees fondue apparaat en een broodrooster is op zaterdagochtendochtend 8 juni onder stormachtige, maar gelukkig wel droge – omstandigheden door de turnsters op ludieke wijze aangeboden bij de milieustraat. “Je wordt je wel bewust van de hoeveelheid afgedankte apparaten die iedereen heeft rondslingeren in huis”, zegt Francisca die de actie op touw heeft gezet, “en het is goed dat we ons realiseren dat deze spullen toch nog waarde hebben. Die sponsor-cheque van 1000 euro winnen zou geweldig zijn, maar we hebben er hoe dan ook een goed gevoel over dat we een klein beetje kunnen bijdragen aan een circulaire economie”

Kort verslag van de ALV :

- Agenda en notulen zijn vastgesteld.

- Geen ingekomen stukken

- De jaarverslagen (algemeen, wedstrijden en financieel verslag) zijn goedgekeurd

- De begroting 2019 is goedgekeurd

- Er zal een contributie verhoging worden doorgevoerd per 1-7-2019 a.g.v. de stijging   van de kosten van het bondslidmaatschap (3 %) en de zaalhuur (7  %).

- In het bestuur zijn afgetreden :

• Andre Murel  (algemeen bestuurslid)
  • Mandy Cohenno  (secretaris)
  • Chantal van den Bosch (wedstrijdsecretariaat)
  • Mark Spruit  (penningmeester)
  • Ilse Broekmans  (voorzitter)

- De volgende nieuwe leden zijn voor het bestuur gekozen :

• Barry Kikkert (voorzitter)
  • Marga Hoogvliet (secretaris)
  • Erik Schriemer (penningmeester)
  • Anneloes ten Brinke (algemeen bestuurslid)

Voor het wedstrijdsecretariaat is er nog een vacature !

Zie onze pagina bestuursleden !