Over ons

Nieuwerkerkse 

   Gymnastiek 

       Vereniging


Dit is de website van de Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging te Nieuwerkerk aan den IJssel.

NGV is opgericht op 23 april 1946 en wij zijn al bijna 75 jaar een bruisende gymnastiek- en turnvereniging met een breed scala aan activiteiten en lessen, variërend van acrogymnastiek en recreatief turnen tot aan wedstrijdsport op het regionale niveau. Turnen is dan ook onze passie!

NGV streeft naar een toegankelijkheid voor ieder die geïnteresseerd is om op een veelzijdige manier te sporten, daarnaast het ontwikkelen en stimuleren van gymnastiek en turnen in Nieuwerkerk aan den IJssel en het toegankelijk maken van onze sport voor een ieder die daar belangstelling voor en baat bij heeft. Op zowel wedstrijd en recreatief niveau is de Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging een brede vereniging waar de leden ieder op hun niveau, veilig en met plezier kunnen sporten.

NGV is aangesloten bij de KNGU en telt inmiddels zo’n 280 leden. Het jongste lid is rond de 2 jaar en wij hebben ook nog leden van 80 plus.

Met veel passie, energie en inzet verzorgen het technisch team, bestuur, vrijwilligers en betrokkenen voor een veilig sportklimaat en het reilen en zeilen van de vereniging.

Neem gerust een kijkje op onze website of volg ons op facebook!    

Uit de oude doos :

Fotopresentatie van de periode  1955- 2000